Buskerud Bygg & Elektro AS

Full kontroll med Boligmappa

Når du hyrer inn elektrikere fra Buskerud Bygg & Elektro får du all dokumentasjon på utført arbeid i boligen direkte inn i din boligmappe.

For en håndverker er kvaliteten på arbeidet og hvordan boligeieren opplever arbeidet det viktigste. Boligmappa har gjort det enklere for deg å samle alt av boligdokumentasjon, enten det gjelder arbeid utført av elektrikere, snekkere eller andre håndverkere. Tjenesten er gratis, og lar deg logge inn for å se alt du trenger av boligdokumentasjon.

Hos Buskerud Bygg & Elektro får du kvittering på utført arbeid og annet skriftlig materiell direkte inn i din boligmappe. Når du velger en bedrift bør du alltid velge aktører med samarbeid med Boligmappa. Da er du trygg på at du får orden i papirene dine, og du er trygg på at bedriften har kvalifikasjonene sine i orden. Her finner du nemlig kun kvalifiserte håndverkerbedrifter.

På eiersiden står blant annet NHO-landsforeningen Nelfo (foreningen for EL-og IT-bedriftene i Norge), Rørentreprenørene Norge (Landsforeningen for rørleggerne) og Ambita AS som eies av Nærings- og fiskeridepartementet. I tillegg er byggmesterne, malerne, blikkenslagerne og ventilasjonsbedriftene med som kvalifiserte fagområder. Flere fag følger på rimelig snart.

Ta kontakt med oss om du vil ha et tilbud.